Legyél te is angyal – megkapták az ajándékokat a rászoruló gyerekek (FOTÓGALÉRIA)

Csillogó szemek, ajándékkupacok, izgatott csomagbontás és közös játék – többek között ilyen volt a karácsonya azoknak a rászoruló gyerekeknek, akiket olvasóink ajándékoztak meg a Legyél te is angyal! jótékonysági akciónk keretében. Örömmel jelentjük, hogy a meglepetések célba értek, a gyermekvédelem munkatársai néhány fotót is küldtek erről, ezzel szeretnénk megköszönni olvasóink jóságát.

Karácsony előtt jótékonysági akciót hirdettünk Bihar, Maros, Hargita és Kovászna Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével. Kezdeményezésünkre családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek levelet írtak az angyalnak, amelyeket oldalunkon közzétettünk, így olvasóink közel száz gyerek kívánságát váltották valóra.

„Karácsonyt megelőző nap kiosztásra kerültek az ajándékok, a csillogó, várakozó szemek egyből ráismertek a várva várt ajándékokra. Sikerült mindenkinek örömet szerezni, hiszen a távirányítós autók, a babák, a gitár, a korcsolya, a gördeszkák, a táblagép, a társasjátékok, csizmák és hát a bicikli mind-mind óriási örömet szereztek” – árulta el Szántó Ildikó, a Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság igazgatóhelyettese.

„Köszönjük minden segítő Angyalnak, hogy valóra váltotta a gyerekek kívánságait és ezzel egy felejthetetlen karácsonyt varázsolt a gyermekek mindennapjaiba” – mondott köszönetet az igazgatóhelyettes.

A mezőfülei gyerekeknek Csép Andrea, parlamenti képviselő vitte el az ajándékcsomagokat.

Kapcsolódók

Kimaradt?