Legyél te is angyal – ezeknek a gyerekeknek a kívánságait teljesítheti még

A rászoruló gyerekeknek is jár a karácsony csodája – ezért hirdettük meg idén is a Legyél te is angyal! jótékonysági akciónkat. Bízunk abban, hogy olvasóink segítségével az állami gondozásban élő gyerekek arcára is mosolyt varázsolhatunk egy-egy kívánság valóra váltásával. Idén négy megye – Bihar, Maros, Hargita és Kovászna – rászoruló gyermekeit szeretnénk megajándékozni, ezért összegyűjtöttük azokat a kívánságokat, amelyek eddig még nem teljesültek. 

Kezdeményezésünkre – Bihar, Hargita, Maros és Kovászna Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével – családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek levelet írtak az angyalnak. Színes ceruza, plüssmaci, távirányítós autó, édesség – néhány apró ajándékkal valóra válthatók az állami gondozásban élő gyerekek kívánságai. Bízunk abban, hogy olvasóink segítenek és idén szebb lehet a rászoruló gyerekek karácsonya.

Mit kell tennie, hogy angyal lehessen? Ha megvásárolná egy vagy több gyerek ajándékát, jelezze szándékát Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, majd december 19-ig hozza be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy a Bihar / Maros / Hargita / Kovászna  Megye Tanácsának iktatójába, mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, írjanak nekünk Facebookon, vagy keressék kolléganőnket, Szász Zsófiát a 0723-109-657-es telefonszámon. 

Bihar megye

 

 

 

Háromszék

 

Hargita megye

 

Kapcsolódók

Kimaradt?