Legyél te is angyal – teljesítse Hargita megyei rászoruló gyerekek kívánságait!

A Hargita megyei Újszékelyről, Székelykeresztúrról, Siménfalváról, Bögözről, Rugonfalváról és Karácsonyfalváról írtak levelet az angyalnak állami gondozásban élő gyerekek. A Legyél te is angyal jótékonysági akciónk során olvasóink rászoruló gyerekek kívánságait teljesíthetik, hogy szebbé tegyék a karácsonyukat. Korábban Kovászna, Bihar és Maros megyében élő gyerekek kívánságait tettük közzé, ezek közül néhány gyerek keresi a meglepetéshozó angyalt.

Kezdeményezésünkre – Hargita Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével – családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek írtak levelet az angyalnak. Nem kívánnak nagy dolgot a gyerekek: édességet, meséskönyvet, távirányítós autót, labdát. Bízunk abban, kívánságaik valóra válnak és jótékonysági akciónk során olvasóink szebbé varázsolják a rászoruló gyerekek karácsonyát.

Mit kell tennie, hogy angyal lehessen? Ha megvásárolná egy vagy több gyerek ajándékát, jelezze szándékát a Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, majd december 18-ig hozza be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy a Hargita Megyei Tanács iktatójába, (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, iktató) mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, írjanak nekünk Facebookon, vagy keressék kolléganőnket, Szász Zsófiát a 0723-109-657-es telefonszámon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?