banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Február 29-ig megszervezik a PSD kongresszusát

Legkésőbb február 29-én megtartják a Szociáldemokrata Párt (PSD) kongresszusát, jelentette ki Marcel Ciolacu, a párt ügyvezető elnöke szerda este, az országos végrehajtó bizottság végén.

"A jelenlegi vezetés ideiglenes. Nagyon világos célkitűzésünk és mandátumunk van: meg kell szerveznünk egy kongresszust februárban. Határidőt is megszabtunk, ez február 29-e. Meglátjuk majd, hogy rendkívüli vagy rendes kongresszust szervezünk, a többség az utóbbi felé hajlik. Mi, az ügyvivő csapat, eleget fogunk tenni mandátumunknak, a kongresszust átlátható és korrekt módon szervezzük meg" - jelentette ki Ciolacu.

Arra a kérdésre, hogy jelölteti-e magát a kongresszuson, Marcel Ciolacu hangsúlyozta: "Az én mandátumom jelen pillanatban az, hogy legkésőbb február 29-éig megszervezzek egy korrekt és átlátható kongresszust, amilyen minden eddigi PSD-kongresszus volt. Miután meggyőződtem róla, hogy mindent véghezvittem, amit kell, döntést hozok erről is" - mondta a PSD ügyvivő elnöke.

Hozzátette, "az volt a nagy kihívás, hogy az áttérés a régi vezetőségről az ügyvivő vezetőségre a lehető legdemokratikusabb és korrektebb módon történjen".

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?