Horrorjelenetek Giurgiuban: megkínzott és megerőszakolt egy 16 éves lányt egy sátánista fiatal

Letartóztattak hétfőn egy 25 éves fiatalembert, aki elkábított, megerőszakolt és megkínzott egy 16 éves lányt Giurgiuban, egy sátánista rituálé keretében – közölte kedden a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT).

A bűncselekmény még júliusban történt, de az országosan körözött tettest csak vasárnap sikerült őrizetbe venni a bukaresti Otopeni repülőtéren, amikor megpróbált elmenekülni az országból.

A DIICOT közlése szerint a hétfőn letartóztatott fiatalember négy sátánista társával együtt egy elhagyatott giurgiui ingatlanba vitte a lányt, egy közös séta ürügyén. Az épületben egy darabig italoztak, majd a gyanúsított egy sátánista rituálé keretében egy üvegcseréppel megvágta a lány tenyerét és ivott a véréből.

Az áldozatnak ezután átnyújtottak egy marihuánás cigarettát, szívott belőle három füstöt, majd elájult. A lány csak másnap reggel ébredt fel. Egy megégett matracon feküdt teljesen meztelenül, a két tenyeréből egy-egy 2-3 cm-es üvegcserép állt ki, nagyon fájt az ágyéka és a hasa.

Az eset után több mint egy héttel az egyik osztálytársnője megmutatott a lánynak egy mobiltelefonnal készített videót. A felvételen az látható, amint ájultan hever a matracon, és a 25 éves fiatalember megerőszakolja.

A tettest vasárnap 24 órára őrizetbe vették, a giurgiui törvényszék hétfőn a 30 napos előzetes letartóztatásáról döntött – közölte a DIICOT. A közleményből nem derült ki, hogy mi történt a 25 éves fiatalember tettestársaival.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?