Dâmboviţai gyerekgyilkosság: a holland férfi egy másik lányt is megerőszakolhatott

A Dâmboviţa megyei 11 éves kislány megölésével gyanúsított holland állampolgár által elkövetett bűncselekményeket dokumentálja a rendőrség a legfelsőbb ügyészség koordinálása alatt. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) azt követően szögezi ezt le, hogy a sajtóban megjelent információk szerint a holland állampolgárt 2016-ban több ízben is rögzítették a biztonsági kamerák felvételei Iaşiban, és ez pont abban az időszakban történt, amikor egy fiatal lány ellen állítólag szexuális erőszakot követtek el. 

Az IGPR csütörtöki közleményében rámutat, hogy a Iaşi megyei ügy esetében a kamerák felvételei nyomán, amelyeket közzé is tettek, nem tudták azonosítani az elkövetőt, de most a rendőrség újraelemzi az összes ügyet, amelyben az elkövető ismeretlen volt.

Rendőrségi források hétfőn azt nyilatkozták, hogy a Dâmboviţa megyei 11 éves Mihaela-Adriana Fieraru meggyilkolásával gyanúsított holland állampolgár közúti balesetben meghalt Hollandiában. Liviu Vasilescu országos rendőrfőkapitány hétfőn azt nyilatkozta, hogy az ügy fő gyanúsítottja, a holland állampolgár korábban szexuális és erőszakos bűncselekményeket követett el hazájában. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?