FRISSÍTVE - Előkerült a nagybátyja által elrabolt 13 éves Kolozs megyei lány

Elrabolt egy 13 éves Kolozs megyei lányt egy 27 éves fiatalember – közölte a rendőrség. Sajtóértesülések szerint a tettes az áldozat nagybátyja, aki „szenvedélyes érzelmeket táplál” a gyermek iránt. FRISSÍTÉS: A gyermeket és az elrablóját megtalálták.

A rendőrség közlése szerint a borsaújfalui Daria Maria Puicát vasárnap látták utoljára a község boltja előtt. Mellette állt a nagybátyja, Cosmin Marian Almaş. A szülők este értesítették a hatóságokat, mert a lány nem érkezett haza és a telefonhívásokra sem válaszolt. Azóta a férfinek is nyoma veszett.

A gyermeket vasárnap estétől keresik a rendőrök és csendőrök, de nem bukkantak a nyomára. A hatóságok közölték a lány és a feltételezett elrablójának a fényképét is, és a lakosság segítségét kérik a megtalálásukhoz. Eltűnésekor Daria Maria Puica fekete-szürke zebracsíkos cicanadrágot, rózsamintás fekete pólót és sportcipőt viselt.

 
FRISSÍTÉS: A Kolozs megyei rendőrség kedden közölte, hogy a 13 éves lányt és az elrablóját megtalálták. A 27 éves fiatalembert jelenleg kihallgatják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?