Pornóképek a neten a nemzeti érzelmű motorosok vezetőjéről

Szexuális töltetű képeken szerepelt az Adj gázt! nevű fővárosi motoros felvonulást is szervező Nemzeti Érzelmű Motorosok vezetője, a Jobbik korábbi tagja, Jeszenszky Sándor – állítja az Anonymous Operation Hungary.

A hvg.hu szerint a hackercsoport szerda éjjel tette közzé egy képmegosztón a fotókat, amelyek szerintük Jeszenszky Sándort ábrázolják, aki a kísérőszöveg szerint az első magyar swinger klub szervezője volt.

Jeszenszky a hvg.hu-nak elismerte, hogy a fotók őt ábrázolják. A portálnak levélben azt írta, a képek 2006 körül készültek, amikor „egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára” egy meglepetést készítettek. A motorosok elnöke szerint "politikai elkötelezettsége" miatt "aljas sunyi módon" támadják a privát szféráját sértve.

Pál Gábor, a Jobbik parlamenti frakciójának sajtófőnöke nem kívánta kommentálni az esetet, mint mondta, egy "párton kívüli magánéletéről" nem kíván véleményt mondani, főleg egy "közel öt éve történt esettel kapcsolatban". Arra a kérdésre, hogy összeegyeztethető-e a Jobbik elveivel ez a magatartás, a szóvivő azt válaszolta, a párt nem foglalkozik emberek magánéletével.

Nem Jeszenszky volt az első szélsőjobbos híresség, aki pornográf tartalmak miatt került kínos helyzetbe – emlékeztet a hvg.hu. Müller Nikolettről, a Magyar Gárda egyik tagjáról 2010-ben a Velvet derítette ki, hogy a Nikki Miller néven korábban közel 150 pornófilmben szerepelt, többek között leszbikus jeleneteket is vállalt.

Kapcsolódók

Kimaradt?