A víz alatt akarta megkérni barátnője kezét, megfulladt a férfi

Életét vesztette lánykérés közben egy louisianai férfi, aki egy tanzániai nyaraláson kérte meg a barátnője kezét - írj a Skyra hivatkozva az Index.

Steven Weber és a barátnője, Kanesha Antoine egy olyan közvetlen vízparti szálláson szálltak meg, ahol volt egy víz alatti szint is, ablakokon keresztül lehet megfigyelni a tengeri állatvilágot több méter mélyen. A férfi terve az volt, hogy leúszik az egyik ilyen ablak elé, miközben a barátnője éppen a vízi élővilágot szemléli, majd még lemerülve megkéri a kezét. A dolog egy darabig a terveknek megfelelően haladt, csakhogy Weber hiába kezdett el felfele úszni, sosem érte el a felszínt, megfulladt.

Barátnője a Facebookon azt írta: „Sosem jöttél fel a mélységből, úgyhogy sosem hallottad a válaszomat. Igen! Igen! Milliószor is igen! Hozzád megyek!. Sosem nyílt alkalmunk arra, hogy megünnepeljük a közös életünk hátralevő részének a kezdetét, mert az életünk legszebb napja a legszörnyűbbé változott, a sors legkegyetlenebb fintorának köszönhetően. Megpróbálom azzal vigasztalni magam, hogy az elmúlt néhány napban a legcsodálatosabb bakancslistás élményeket éltük át, és hogy az utolsó közös pillanatainkban mennyire boldogok és az izgatottságtól felvillanyozódottak voltunk".

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?