Öt kutya mart halálra egy fiatal lányt

Öt kutya mart halálra egy 19 éves lányt az Amerikai Egyesült Államok Tennessee államában. Bár a lány megpróbált elmenekülni, a támadás után esélye sem volt a túlélésre – írja az origo.hu portál.

A fiatal lányra akkor csaptak le a szomszédos ingatlanban élő állatok, amikor visszament a házba a pénztárcájáért. Az egyik kutya utánaszaladt, ezt követően pedig a többi is célba vette. Hiába próbált kerítéseket átugorva menekülni, a megvadult állatok leszaggatták a ruháit és addig harapták, míg életét vesztette. Amikor a rendőrök rátaláltak, a teljes teste össze volt mardosva.

Az esetet a kutyatulajdonos házaspár egyik tagja azzal kommentálta, hogy „a kutyák csupán tették a dolgukat”. Egy szemtanú szerint a fiatal lányt az állatok egy erdős területre vonszolták: volt köztük mastiff, pitbull, rotweiler-labrador keverék és két mastiff-labrador keverék is.

Az egyik mastiff-labrador keveréket egy helyszínre kiérkező rendőr lőtte le, mert őt is megpróbálta megtámadni, a többit pedig egy állatmenhelyre szállították, és megfigyelés alatt tartják őket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?