Apa és fia halt meg egy brutális nyíregyházi gyilkosságban

Brutális kettős gyilkosság történt hétfőn délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyíregyházán: egy apát és fiát lőtték le.

A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van – olvasható a police.hu oldalon.

Információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a házuk egymással szemben állt. A helyszínen a Szon.hu munkatársának meséltek a környéken lakók a délutáni gyilkosság részleteiről.

„Megölted! Megölted!” – kiabálta állítólag az apa mielőtt őt is lelőtte volna a gyilkos. A felnőtt korú fiúval állítólag három golyóval végeztek, később az apával pedig kettővel.

A környéken lakók az első lövésnél azt hitték, hogy csak egy motor dőlt el. Később már jól kivehető volt a fegyver hangja, ekkor értesítették a rendőrséget és a mentőket. De azok már csak a halál beálltát tudták megállapítani mind a két férfinél. A lövéseket állítólag egy vadászpuskából adták le.

Állítólag magánéleti problémák miatt ölték meg a fiatalt. Az apának meg azért kellett meghalnia, mert a fia segítségére sietett.

„Nem találok szavakat. Ott fekszik letakarva a vér szerinti édesöcsém és a keresztfiam. Lelőtték, kivégezték őket. Egy barátom hívott fel azzal, hogy mi történt, én meg nem akartam elhinni” – nyilatkozta a lapnak a meghalt apa testvére.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?