banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Még nem tudják kihallgatni a férfit, aki megölt az éjszaka négy pácienst

Alkoholelvonási tünetei miatt még nem tudják kihallgatni azt a férfit, aki az éjszaka folyamán négy beteget megölt, további kilencet pedig megsebesített egy infúziós állvánnyal a Buzău megyei Săpoca község neuropszichiátriai kórházában. 

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Amalia Călugăru szerint a férfi fokozott rendőri őrizet alatt van a kórházban; mivel alkoholelvonási tünetei vannak, még nem lehet kihallgatni. Az ügyben indított nyomozást a Buzău megyei törvényszéki ügyészség egyik ügyésze irányítja - tette hozzá. A beteg az éjszaka folyamán egy infúziós állvánnyal több ütést mért a kórtermében fekvő páciensek fejére, majd a nők számára fenntartott szomszédos kórterem betegeit is megtámadta. Négy páciens életét vesztette, további kilencen megsérültek. 

Az agresszor 38 éves, a Buzău megyei Săgeata községből származik, és a csütörtöki nap folyamán utalták be a kórházba alkoholelvonási tünetekkel. A támadás után megpróbált elmenekülni, egy másik beteg kórházba utalása okán az egészségügyi intézményben tartózkodó rendőrnek azonban sikerült megállítania. 

Kapcsolódók

Kimaradt?