Most már nyíltan felvállalja párkapcsolatát Simona Halep

Fényes wimbledoni győzelme után a hazai bulvárlapok címoldalára is felkerült Simona Halep, a konstancai teniszező ugyanis pályafutása után először vállalta fel nyíltan a párkapcsolatát. A hét végén a tengerparton lefotózták, amint megcsókolja a kedvesét, Toni Iuruc üzletembert.

A jelenleg a világranglista negyedik helyén álló játékos magánéletéről eddig alig szivárogtak ki információk. Időről időre "hírbe hozta" őt valakivel a bulvársajtó, de ezek jobbára spekulációknak bizonyultak.

Ez megváltozott szerdán, amikor Simona Halep bemutatta a wimbledoni a trófeát a bukaresti Nemzeti Arénában. Az esemény után az ünnepelt sportoló egy fővárosi luxusétteremben vacsorázott a családjával. A lesifotósok lencsevégre kapták, amint kézen fogva hagyja el a vendéglőt egy férfivel.

Már ekkor kitudódott, hogy teniszező kedvese Toni Iuruc, egy eurómilliomos macedón üzletember, a szintén macedón Halep-család barátja. Akivel Simona két nappal később, Mamaián már minden óvatosságot félretéve csókolózott is.

A 40 éves Toni Iurucnak több cége van Romániában, köztük egy reklámügynöksége. Ez utóbb vállalkozása segítette állítólag győzelemre Sorin Oprescut a 2008-as főpolgármester-választáson. Az üzletember egyébként jelen volt Wimbledonban is, de nem Halep boxából, hanem a tribünről követte a kedvese mérkőzéseit.

Kapcsolódók

Kimaradt?