Két halálesethez is riasztották egy nap alatt a háromszéki készenléti felügyelőséget

Két halálesethez riasztották az elmúlt 24 órában a háromszéki tűzoltókat és rohammentősöket.

A Kovászna Megyei Készenléti Felügyelőséget (ISU) csütörtökön arról értesítették, hogy feltételezések szerint a besenyői tóba fulladt egy férfi.

Marius Tolvaj szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók és a rohammentő szolgálat szakemberei azonnal a helyszínre siettek, két mentőcsónakot bocsátottak vízre, és elkezdték keresni az eltűnt személyt. Közel három órás keresés után pedig megtalálták az 50 év körüli áldozat holttestét. Az ügy részleteinek kiderítése érdekében zajlanak a nyomozások.

A háromszéki tűzoltóknak ezen a héten ez már a második ilyen jellegű beavatkozásuk. Marius Tolvaj emlékeztetett, hogy szerdán azért riasztották a tűzoltókat, mert egy sepsiszentgyörgyi tömbház lakói egy ideje nem látták az egyik szomszédjukat, és aggódtak, hogy valami baj érhette.

Az idős hölgy egy tömbház hetedik emeletén lakott. Mivel nem sikerült a bejárati ajtón bejutni, a tűzoltók egy létrát nyújtottak ki, és azon másztak fel a hetedik emeletre, és az ablakon át jutottak be a lakásba. Ott azonban holttan találták az idős asszonyt.   

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?