Magából kikelve ordított a bíróval a román erőszakoló

Tizennégy éves börtönbüntetésre ítélte egy angol bíróság azt a 25 éves romániai férfit, aki tavaly nyáron egy Camberley-i park bokrai között két órán át erőszakolt egy 18 éves angol lányt.

A bírónak könnyű dolga volt azonosítani az elkövetőt, mert a biztonsági kamerák felvételein jól látszik, amint Floris Adrian Ghergheleu elhagyja a borzalmas tett helyszínét. A férfit bő két kéttel később vették őrizetbe nemi erőszak vádjával. 

A nyolc hónapig tartó perben most hozott ítéletet a Surrey-i törvényszék, a bíró 14 éves börtönbüntetést szabott ki Ghergheleura. Büntetése letöltése után pedig Romániába toloncolják. 

A nemi erőszakért elítélt román férfi mindenkit meglepett reakciójával, Ghergheleu dührohamot kapott és fennhangon kérdezte, hogy „miért kapott ilyen súlyos büntetést, hiszen ez volt az első hibája”. Ezt követően a bírót vette célkeresztbe, aki - szerinte - tönkretette minden esélyét arra, hogy szép életet éljen és igazi családja legyen. 

Lyall Thompson, az áldozat által felfogadott ügyvéd az ítélethirdetés után elmondta, egy renkvíül alacsony intelligenciájú emberrel van dolguk, aki nem fogja fel tettének súlyosságát. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?