Két borzalmas gyilkosság sokkolta Nagybánya lakóit

Két borzalmas gyilkossági eset sokkolta hétfőn Nagybánya lakóit: az egyikben egy családi perpatvart követően az életéért küzdő feleség egy kalapácsütéssel megölte férjét, a másikban pedig egy idős házaspárt találtak élettelenül a lakásukban.

Riadókészültségben vannak a nagybányai rendőrök azt követően, hogy az elmúlt 24 óra alatt két olyan gyilkosság is történt a máramarosi megyeszékhelyen, amely sokkolta a lakókat.

Kritikus állapotban szállították a nagybányai sürgősségi kórházba hétfőn koradélután azt a 37 éves nőt, aki egy családi perpatvar hevében megölte a rá támadó férjét. A nő egy kalapáccsal és késsel is védekezett azt követően, hogy a férje ugyancsak késsel támadott rá. 

Az ügyben megszólalt Cătălin Cherecheș Nagybánya polgțrmestere is, ugyanis a kómába jutott nő a városháza oktatási osztályán dolgozott. A polgármester tájékoztatása szerint a házaspár azt követően szólalkozott össze, hogy gyerekeik - egy 6. osztályos fiú és egy 8. osztályos lány - elmentek iskolába. A veszekedés hevében a férj rátámadott egy késsel a feleségre, aki ezt követően egy kalapáccsal agyon ütötte. A vérben úszó szülőket az iskolából hazatérő 14 éves lány találta meg, aki az 112-es segélyhívó számon riasztotta a hatóságokat. 

Egy másik ügyben a vonatállomás közelében hétfő reggel találtak rá arra az idős házaspárra, amelyet valószínűleg még vasárnap este gyilkoltak meg saját lakásában. A jurnalmm.ro helyi portál úgy tudja, hogy az áldozatok életét késszúrással oltották ki. 

Kapcsolódók

Kimaradt?