Életveszélyes is lehet az esküvői fotózás

Több halálos fenyegetést is kapott egy Leeds-i, esküvői fotózásból élő házaspár, azt követően, hogy kritikán aluli képeket készített több pár nagy napjáról. 

Az esetről a The Sun című brit bulvárlapban olvastunk

Darren és Adele McDonagh kénytelenek voltak bezárni esküvői fotózásra szakosodott vállalkozásukat azt követően, hogy több felháborodott ügyfelük azzal vádolta meg őket, hogy tönkretették életük nagy napját. A fotós házaspár halálos fenyegetéseket is kapott, többen pedig a közösségi médiában szórtak átkot gyerekükre. 

Való igaz, hogy munkájuk színvonala jócskán hagyott kívánni valót maga után, nem elég, hogy a McDonagh házaspár több hónapos késéssel szállította le a képeket, de azok minősége is borzalmas volt: az ifjú párt ábrázoló képek homályosak voltak és a képkivágások is „rendhagyóakra” sikeredtek.

Egyik megrendelőjük elmondta a The Sun című lapnak, hogy az esküvőjük fotózását vállaló Adele mély depresszióba süllyedve jelent meg a lakodalmon, és folyamatosan sürgette a DJ-t, tegye be hamarabb a nyitótáncot és a menyasszonyi táncot, hogy utána hazamehessen. A gyereke halálának évfordulója miatt maga alatt levő nő megállás nélkül sírt, lekéste az első csókot, majd egy másik házaspár templomi képeit kapták meg tőle. 

A tehetségtelen fotós pár végül úgy döntött, hogy bezárja a vállalkozást és visszafizeti a munkáért kapott honoráriumokat. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?