Nem hitt a szemének, amikor kinyitotta a 6800 lejes iPhone dobozát

Nagy meglepetés ért egy craiovai lányt, amikor kézbe akarta venni az interneten rendelt, méregdrága telefonját: gyurmadarabok voltak a készülék helyett az eredetileg felbontatlannak tűnő dobozban.

Az adevarul.ro beszámolója szerint a lány a Media Galaxy egyik üzletében nézett ki magának egy 256 GB-os iPhone XS MAX telefont. Tudatták azonban vele, hogy jelenleg nincs raktáron ilyen készülék, de ha interneten megrendeli, három munkanapon belül megérkezik.

A lány megrendelte és ki is fizette a 6800 lejbe kerülő telefont. Csütörtökön értesítették az üzletből, hogy bemehet érte. A telefon érintetlen dobozát előtte bontotta ki az üzlet egyik munkatársa, akit megkért, hogy segítsen neki beüzemeltetni a készüléket.

Ám legnagyobb döbbenetükre a dobozban nem egy iPhone, hanem gyurmarudak voltak. „Tátva maradt a szánk, nem hittünk a szemünknek. Odacsődültek az emberek, beleértve az üzletvezetőt és az ügyfeleket, mindenki le akarta fotózni ezt az átverést” – mesélte a lapnak.

Az üzletben azzal nyugtatták meg a lányt, hogy hamarosan megkapja a megrendelt készüléket. „Most várom, hogy felhívjanak. De képzeljék el, mi történt volna, ha futár hozza el nekem a készüléket, és egyedül bontom ki a dobozt. Hogy bizonyítom be, hogy gyurmadarabokat kaptam a telefon helyett?” – fogalmazott a pórul járt lány. A Media Galay vezetősége még nem foglalt állást az ügyben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?