Ez lenne minden idők legnagyobb romániai közúti bírsága

Bilincsbe verve vezették el a rendőrök azt a 23 éves fiatalembert, aki 180 kilométer/órás sebességgel „ralizott” a Bârlad és Vaslui közötti E 581-es jelzésű országúton - írja az estnews.ro című helyi portál.

Három rendőrautó bevetésére volt szükség vasárnap délelőtt annak a bolgár rendszámmal rendelkező gépkocsinak a megállítására, amely 180 kilométer/órás sebességgel száguldozott a Vaslui megyei Bârlad és Vaslui között húzódó E 581-es jelzésű országúton. 

Nagy volt a rendőrök csodálkozása, amikor végre sikerült igazoltatniuk a szabálytalanul közlekedő sofőrt. Kiderült ugyanis, hogy a gépkocsinak nem volt érvényes műszaki engedélye és nyári gumiabroncsokon „ralizott” a frissen lehult hóban.

A rendőrök felfüggesztették a 23 éves Galac megyei fiatalember gépjárművezetői jogosítványát, elvették a forgalmi engedélyét és rendszámtábláját. Továbbá a megengedett sebesség túllépése, a rendőrök jelzésének figyelmen kívül hagyása, valamint a gépkocsinál talált rendellenességek miatt 10 005 lejes bírságot szabtak ki a sofőrre.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?