Ezért robbant ki a halállal végződő véres konfliktus Székelyudvarhelyen

Egy asszonyszöktetés állhat a két székelyudvarhelyi család halálesettel végző konfliktusának hátterében – nyilatkozta egy szemtanú az uh.ro helyi portálnak.

Mint megírtuk, két család között tömegverekedés tört ki vasárnap délután egy Budvár utcai tömbháznál, egy embert halálra késeltek, többen megsérültek. A gyilkossággal gyanúsított személyt őrizetbe vették.

Az uh.ro szerint a konfliktust az okozta, hogy egy fiatalember megszöktette egy másiknak a feleségét, és Magyarországra vitte. A fiatal pár most hazajött, és a két család összeveszett a történteken. A verekedésben halálra késelt férfi beleszólt a vitába a fia védelmében, ezért támadták meg. A szemtanú szerint késsel, lapáttal, tormaásóval estek egymásnak a családtagok, mintegy 25-25 személy egy lépcsőház előtti sötét sikátorban.

A lágyéktájon megsebesített 42 két éves férfi a vérveszteség miatt a kórházban életét vesztette. Rajta kívül még három személy van a székelyudvarhelyi városi kórházban, egy 22-23 éves férfi mellkasi sérüléssel tartózkodik az intenzív osztályon, szúrt sebe van, egy nőt a fül-orr-gége osztályra utalták be arc- és koponyasérülésekkel, az ideggyógyászaton pedig koponyasérüléssel fekszik egy férfi.

A gyilkossággal gyanúsított 21 éves fiatalember jelenleg fogdában várja, hogy a bíróság döntsön az előzetes letartóztatásáról.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?