A nyílt utcán bántalmaztak egy lányt, senki nem segített rajta

 

Fényes nappal, a nyílt utcán bántalmaztak egy lányt Naszódon. Senki nem segített rajta.

Péntek délután mintegy tíz szemtanúja is volt annak, ahogy Naszódon egy 15 éves lányt bántalmazott két másik fiatal, akik többször is megütötték és rugdosták.​Az áldozat több ízben is megpróbált segítséget kérni egy ismerős férfitől, aki azonban nem tett semmit - írja az ObservatorTV. Végül mindketten elsiettek a helyszínről, de a többiek követték őket és egy üzlet előtt is rángatták, bántamazták a lányt.

A felvételen többször is hallatszik, ahogy az elkövetők egyike azt kiabálja, hogy az ő ruhái vannak a bántalmazott lánynál. Az utolsó pillanatokban aztán egy fiatal férfi véget vet a verekedésnek.

ATENTIE IMAGINI VIDEO CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! ATENTIE LIMBAJ VULGAR! O copilă este snopită în bătaie în autogara din Năsăud de alte două tinere. În timp ce una o ține, cealaltă o trage de păr și o lovește cu picioarele și cu pumnii în cap. Adolescenta nici nu apucă să reacționeze, că ploaia de lovituri continuă, chiar și atunci când încearcă să se refugieze într-un magazin. Imaginile au fost făcute publice astăzi, pe rețelele de socializare, victima ar fi o copilă de 15 ani din comuna Zagra. Aceasta este încolțită de alte două tinere în autogara din Năsăud. Una o ține, în timp ce cealaltă o trage de păr și o lovește cu picioarele și pumnii în cap. Cele două schimbă rolurile înainte ca adolescenta să apuce să reacționeze. La un moment dat, aceasta pleacă de la locul unde se petrece tot și încearcă să se refugieze într-un magazin, însă urmează alte lovituri chiar în fața magazinului. Toată scena se întâmplă pe spațiul public, de față cu alți adolescenți și tineri. În filmuleț mai apare un tânăr, care nu prea face mare lucru pentru a le potoli pe tinerele scăpate de sub control.

Közzétette: Gherla 24 – 2018. november 2., péntek

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?