FRISSÍTVE - Facebookon közvetítette száguldását: meghalt, és megölt egy kislányt a sofőr

Újabb halálos balesetet okozott az autóvezetés közbeni facebookos élő közvetítés: életét vesztette Temes megyében egy 9 éves kislány és egy 31 éves férfi. FRISSÍTÉS: A balesetben elhunyt kislány három éves öccse súlyosan megsérült, megműtötték.

A hírtelevíziók és több helyi portál beszámolója szerint a szerencsétlenség péntek este történt a Temesvár és Temesmóra közötti útszakaszon. Egy száguldó Audi hátulról nekicsapódott egy Temesvár felé tartó, kivilágítatlan traktornak, majd a sávjáról lesodródva ütközött egy szemből érkező másik autónak.

Az Audi sofőrje, egy 31 éves férfi az ütközés erejétől kirepült a szélvédőn, és a helyszínen életét vesztette. A másik gépkocsi öt utasa közül az egyik meghalt: egy 9 éves kislány. A további négy utas súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a Temes megyei rendőrség. (Az alábbi videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.)

Kis idő elteltével kiderült, hogy az Audi sofőrje élő közvetítést indított a Facebookon vezetés közben. A felvétel szerint a férfi 180 km/h-val hajtott, a hangszórókból üvöltött a zene. Néhány másodperc elteltével hatalmas csattanás hallatszik, és az autó felborult. Ám az élő közvetítés nem szakadt meg: egy kétségbeesetten kiáltozó nő hangja hallható, majd emberek érkeznek az Audihoz.

FRISSÍTÉS: Az autóban, amellyel a Facebookon élőben közvetítő sofőr ütközött, egy három éves kisfiú is utazott, akinek eltört a gerince, leszakadt a lépe és koponyasérüléseket is szenvedett, írja a temesvári Louis Țurcanu Gyermekkórház orvosának közlésére hivatkozva a Mediafax. A sérültet megműtötték, jelenleg mesterséges kómában tartják, tette hozzá az orvos. A Temes megyei rendőrség szerint a szabályosan közlekedő járműben ötön utaztak. Az elhunyt kislány és a súlyosan megsérült kisfiú mellett a 40 éves apa, aki vezetett, a 39 éves anya és egy 27 éves nő. A felnőttek állapota nem veszélyes.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?