Meghalt két romániai fiatal: Facebookon közvetítették száguldásukat

Autóbalesetben életét vesztette Nagy-Britanniában két romániai fiatal. Száguldásukat élőben közvetítették Facebookon, a sofőr ivott is vezetés közben.

A szerencsétlenség kedden hajnalban történt egy autópályán, Cheshire közelében – számolt be szerdán az ebihoreanul.ro. Az autóban egy galaci és egy nagyváradi fiatal ült, az előbbi vezetett. A járművük a portál információi szerint egy másik gépkocsinak ütközött. A sofőr a helyszínen életét vesztette, nagyváradi fiatal kedd este egy kórházban halt bele a sérüléseibe.

Az anyósülésen utazó 31 éves Sebastian Covăşdan élő közvetítést indított a Facebookon a száguldásuk közben. A felvétel szerint az autóban hangosan szólt a zene, a fiatalok trágárságokat üvöltöznek és isznak is közben (látszik, amint egy üveg gazdát cserél). Egy adott pillanatban Covăşdan arra kéri a társát, hogy ne hajtson olyan gyorsan. A videót már törölték a Facebookról, de az ebihoreanul.ro megszerezte.

A nagyváradi fiatal szülei most a sajtón keresztül kértek anyagi támogatást ahhoz, hogy hazahozhassák gyermekük holttestét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?