Eugen Tomac: Dragnea „tisztségeket osztogatva” őrizte meg pozícióját a PSD élén

Pártelnöki tisztsége megőrzése érdekében Liviu Dragnea „tisztségeket osztogatott” a Szociáldemokrata Párt (PSD) országos végrehajtó bizottságának pénteki ülésén – állítja Eugen Tomac, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke a közösségi oldalán.

Tomac bejegyzésében nehezményezi, hogy az ülésen a PSD-elnök ellenlábasainak tábora elvesztette bátorságát, a Dragnea lemondását kérő nyílt levél támogatóinak száma megcsappant, és „az ország hiába várt lélegzetvisszafojtva két napon keresztül, abban a hitben, hogy végre megszabadulunk Don Corleonetól”, mivel a PSD elnöke „tisztségeket osztogatva” megőrizte pozícióját a párt élén. „El Padre ajándékba osztogatta Románia jelenének és jövőjének darabjait. Ismét elzálogosította a fejlődésünket. Mindezt úgy tehette meg, hogy nagyon jól ismeri a partnereit” - véli a PMP elnöke.

Eugen Tomac szerint eljött az alkalmas pillanat egy bizalmatlansági indítvány benyújtására a kormány ellen. 'Ha most sem, akkor mikor?' - teszi fel a kérdést a pártelnök a közösségi oldalon.

Kapcsolódók

Kimaradt?