Lagzi Lajcsi: nem én loptam, hanem egy erdélyi magyar vállalkozó munkásai

Tagadta bűnvádi perének legutóbbi tárgyalásán Galambos Lajos a közműlopási vádakat. A Lagzi Lajcsi művésznevű zenész vallomása szerint egy erdélyi magyar vállalkozó munkásai lopták a földgázt és a vizet a birtokán.

A vádlott azt állítja: 2013. évben egy tatai brigádot bízott meg több munkára a birtokán. A csapatot egy F. Imre nevű romániai vállalkozó vezette. Egy rönkházban szállásolta el őket, és nem felügyelte, hogy mit csináltak. Később elszámolási vitája alakult ki velük, magasabb összeget kértek, mint amiben megállapodtak. Többek között egy kazánt is el akartak vele számolni, ő pedig megtudta, hogy az általa Tatán bérelt és albérletbe adott ingatlanok valamelyikéből eltűnt egy ugyanilyen készülék, és azt újra el akarták adni neki.

„Azt nem sejtettem, hogy nem csak a gázkazánt lopták el, és azt akarták eladni nekem, hanem még a gázvezetéket is megfúrhatták. Sajnos az kiderült, hogy a fűtőberendezést arra használták, hogy az egyik szobában naposcsibét, és kacsát neveljenek. Ehhez kellett nekik az állandó magas hőmérsékletet. Végül több kárt okoztak nekem, mint hasznot, mivel az épületet is lelakták” - hangzott el a tárgyalóteremben Lagzi Lajcsi vallomása, melyben kisebb részben a víz lopásával is ugyanezt a brigádot gyanúsítja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?