Ismét eltűnt a nagymamáját megkéselő nagyváradi lány

Augusztus 28-án, kedden ismét elhagyta a nagyváradi sürgősségi befogadóközpontot a 13 éves Bordaş Abigail.

A kamaszlány augusztus 10-én eltűnt otthonról, miután megkéselte a nagymamáját. Amikor előkerült, sürgősségi eljárással a Bihar Megyei Gyermekvédelmi és Szociális Főigazgatóság által, a zaklatás áldozatául esett, elhanyagolt vagy kihasznált gyermekeknek fenntartott központba került.

Innen tűnt el kedden este 21.20 óra körül. A rendőrségi közleményből kiderül: a kislány többször elment már otthonról és a befogadóközpontból is, de eddig minden alkalommal megtalálták a rendőrök Nagyvárad környékén.

A lány körülbelül 160 centiméter magas, 46 kilogramm, ovális arca, barna szeme és sötétbarna, bal oldalon rövidre nyírt haja van. A sovány testalkatú lánynak a nyaka tövében egy anyajegye, bal kulcscsontján egy sebhelye van. Eltűnésekor kék, hosszú ujjú blúzt, szürke-fehér csíkos nadrágot és piros papucsot viselt.

Aki bármit tud a gyermek hollétéről, jelezze azt a 112-es sürgősségi hívószámon, vagy értesítse a legközelebbi rendőrkapitányságot – kéri a rendőrség.

Mint arról beszámoltunk, augusztus elején a 13 éves kislány többször hátba szúrta egy késsel a 65 éves nagymamáját, mert az asszony nem engedte ki játszani. A nagymamát súlyosan sérülésekkel beutalták a kórházba, ahol megállapították: állapota stabil. Kiskorú lévén, a lány nem vonható büntetőjogi felelősségre. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?