Körözik a nagymamáját megkéselő nagyváradi lányt

Körözik azt a 13 éves nagyváradi lányt, aki szerdán többször hátba szúrta a nagymamáját, majd eltűnt otthonról. A rendőrség közzétette Bordaş Abigail fotóját is.

A helyi sajtó információ szerint a lányt az anyja és a nagymamája neveli. Az apja már akkor cserbenhagyta őket, amikor a nő terhes volt. Egy ideig távoltartási parancs is érvényben volt, mert az anyja nem akarta, hogy a férfi kapcsolatban legyen a közös gyermekükkel. Abigailnek is megtiltotta, hogy találkozzon az apjával.

Ennek ellenére a férfi és a lánya tartották a kapcsolatot. Szerda este a gyermek a nagymamával volt otthon, és közölte, hogy meg akarja látogatni az apját. Az idős asszony azonban nem akarta kiengedni a házból az unokáját. A lány emiatt feldühödött, a földre döntötte és egy konyhakéssel többször hátba döfte a nagymamát.

Bordaş Abigailt azóta nem látták. A hatóságok kérik azokat, akik információkkal rendelkeznek a hollétéről, jelezzék a 112-es segélyhívó számon. A rendőrség emlékeztet arra, hogy kiskorú lévén, a lány nem vonható büntetőjogi felelősségre. A nagymama súlyosan megsérült, de állapota stabil.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?