FRISSÍTVE - Baleset Erdélyben: az anyuka után meghalt a gyermek is

Felborult egy autó szerda reggel Beszterce-Naszód megyében. Az öt utas közül kettő válságos állapotban van. FRISSÍTÉS1: Egy 37 éves nő életét vesztette. FRISSÍTÉS2: A nő 13 éves gyermeke csütörtökön a kórházban halt bele a sérüléseibe.

A helyi portálok beszámolói szerint a baleset Párva község határában történt. A gépkocsi vélhetően a túlzott sebesség miatt sodródott le az útról. Az autóban egy nő, három gyermeke, illetve egy ötödik személy tartózkodott.

Hárman szinte sértetlenül ki tudtak mászni a felborult járműből, ám a 37 éves nő és egy 13 éves fiú nagyon súlyos sérüléseket szerzett, és eszméletlen állapotba került. A gyermeket sikerült újraéleszteni, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám az édesanyja újraélesztése cikkünk megírásának pillanatában még nem járt sikerrel.

FRISSÍTÉS1: A 37 éves nő újraélesztése nem sikerült, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A 13 éves fiát egy marosvásárhelyi kórházba szállította a mentőhelikopter. Az autóban további három, 18 és 20 év körül személy utazott, egyikük sem szorult kórházi ápolásra.

FRISSÍTÉS2: Csütörtökre virradóra belehalt sérüléseibe a marosvásárhelyi kórházban a 13 éves gyermek is. Sajtóinformációk szerint az autót a 37 éves anyja vezette, és a balesetet a túlzott sebesség okozta. A nő azért hajtott gyorsan, mert sietett elérni egy buszt, amellyel Spanyolországba indult volna dolgozni a 18 éves fia.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?