Ő a legjobban öltözött brit híresség

Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti, de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg csakúgy, mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését. Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, mert „újrahordja ruháit”, és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával „elvarázsolta” a magazint. Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a „Róbert Gida-féle sikk” kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel – írták.

A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő „hihetetlenül izmos hasára” is felhívták a figyelmet. Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg. 

Kapcsolódók

Kimaradt?