Kiderült Meghan hercegné titka: ezért hord nagyobb cipőket

A szemfülesek már megfigyelhették, hogy Meghan Markle, Sussex hercegnéje nem éppen a méretének megfelelő, hanem egy mérettel nagyobb cipőket visel. A Harper's Bazaar szakértő segítségével derítette ki Meghan titkát.

Az amerikai színésznőből lett hercegné gyakran kerül reflektorfénybe, stílusát sokan igyekeznek lemásolni. Aki tetőtől talpig megfigyelte már Meghan megjelenését, annak feltűnhetett: rendszerint nagyobb lábbeliket visel. Harriet Davey divatszakértő szerint ez nem egyedi eset. A hírességek rendszeresen viselnek a lábméretüktől nagyobb számú cipőt, hogy elkerüljék a vízhólyagok és bütykök kialakulását. 

„Nincs rosszabb egy kényelmetlen cipőnél, ha pedig hosszú ideig kell magassarkút viselni a lábak könnyedén megduzzadhatnak, így gyakran vízhólyagok keletkezhetnek. A nagyobb cipőkben ez nem fordul elő” – árulta el a szakértő. 

S hogyan tud a hercegné szépen járni a nagyobb cipőben? A trükk a lábbelik elején van, ugyanis kivehető szilikonbetétekkel tömik ki a cipőket, hogy hordhatók legyenek.

Kimaradt?