Kustán Magyari Attila: Akik nem mi vagyunk, azok ellenünk

Világosbarna hajú, zöldszemű, kissé testes, körülbelül 160 centi magasságú, magas hangú, kék farmernadrágot, piros magassarkút és fekete felsőt viselő, 30 százalékban baloldali, 60 százalékban libertariánus, 10 százalékban nemzeti-konzervatív, a lazacot különösen kedvelő, Beatles-rajongó asszony dobott el egy cigarettacsikket vasárnap délelőtt a Főtér dél-keleti szögletében.

Hát igen. Ilyenek ezek a világosbarna hajú, zöldszemű, kissé testes, körülbelül 160 centi magasságú, magas hangú, kék farmernadrágot, piros magassarkút és fekete felsőt viselő, 30 százalékban baloldali, 60 százalékban libertariánus, 10 százalékban nemzeti-konzervatív, a lazacot különösen kedvelő, Beatles-rajongó asszonyok, mást nem tesznek, csak cigarettacsikkeket dobálnak el vasárnap délelőtt a Főtér dél-keleti szögletében.

A minimum, hogy gyűlöljük és leköpjük a világosbarna hajú, zöldszemű, kissé testes, körülbelül 160 centi magasságú, magas hangú, kék farmernadrágot, piros magassarkút és fekete felsőt viselő, 30 százalékban baloldali, 60 százalékban libertariánus, 10 százalékban nemzeti-konzervatív, a lazacot különösen kedvelő, Beatles-rajongó asszonyokat, mert a világosbarna hajú, zöldszemű, kissé testes, körülbelül 160 centi magasságú, magas hangú, kék farmernadrágot, piros magassarkút és fekete felsőt viselő, 30 százalékban baloldali, 60 százalékban libertariánus, 10 százalékban nemzeti-konzervatív, a lazacot különösen kedvelő, Beatles-rajongó asszonyok egyszerűen képtelenek a változásra, soha nem lesznek képesek arra, amire mi: mindig cigarettacsikkeket fognak eldobálni vasárnap délelőtt a Főtér dél-keleti szögletében. Hát hagyjuk ezt?!

Hát nem!

Ki kell paterolni minden muzulmánt Európából! És minden keresztény arabot, vagy mindenkit, akit annak nézünk! Meg minden sötétebb bőrszínű fehér embert! És muzulmán fehéret! És nem muzulmán nem fehéret! Félmuzulmán félfehéret, azt is!

Akik pedig maradtunk, megvizsgáljuk magunkat. Ki a hajléktalanokkal! És a melegekkel! Meddő nőkkel! És a lányos fiúkkal is! És a fiús lányokkal is! És a nekünk nem tetsző kutyát tartókkal! És a nekünk nem tetsző hajszínűekkel! És ki azokkal, akik bankkártyával fizetnek egy csomag szotyiért! Meg akik technót hallgatnak 2016-ban, vagy nem frissítik rendszeresen az Androidot! Ki az impresszionistákkal és a neoweberiánusokkal! Egyszóval: ki a másfélékkel – a kutyaistenit neki!

Fotó: wallpapersafari.com

Kimaradt?