Kustán Magyari Attila: Szerény javaslataim az iskolai egyenruha helyett

Keveslem a magukat szociáldemokratának hallucináló képviselőink javaslatát, miszerint az iskolában mindig máshol csellengő férfitekinteteket a rövid női szoknyákról egyenruhával lehetne eltéríteni. Ha már a nőket hibáztatjuk mindenért, legalább legyünk következetesek.

Ismert ez az őrület, ugye, a feminizmus, ami azt a radikális álláspontot hangoztatja, hogy a nők is emberek. Felháborít engem is egy ilyen szemenszedett hazugság, hiszen mindenki tudja, hogy a nő nem ember, az embernek pedig gyermeke van és leánya, a szőke nők nem tudnak parkolni, a gazdag nők csak „úgy” gazdagodtak meg, nőnek a konyhában a helye, rövid pórázon, ha pedig egy nőt megerőszakolnak, vagy utána füttyögnek, megmarkolják a hátsófelét stb., akkor az az ő hibája volt.

Közismert tudományos állítás volt a régi szép időkben, amiket hivatottak vagyunk éjjel-nappal visszasírni, hogy a nők méhe tönkremegy, ha sokat tanulnak, és akkor, ugye, a Kárpát-medence sem lesz teleszülve szép, fenekükön piros pöttyös ifjú kurucokkal. Ennek mentén szeretném jelezni „szociáldemokratáinknak”, tanult képviselőinknek, hogy a nők iskolai jelenléte már önmagában felháborító, és nemcsak demográfiai okokból, hanem mert, ahogy ők is állítják, meglehetősen zavarja a férfiúkat.

Ott ül az ember az iskolában, kémiai képletek és nemes írók közt, akik nem szifiliszben, hanem a nemzet iránti búslakodásukban váltak mártírrá, kortyolja a tudás forrását, keblére öleli az algebrát, délután is a történelmet bújja, éjjel biológiával álmodik, és akkor megzavarja mindezt az idilli állapotot egy nőszemély. Egy kis nőcske, aki rúzsos ajakával, szemtelenül rövid szoknyájával (kint a boka! kint a boka!), teste vonaglásával és pihe-puha sóhajával mást nem tesz, mint elűzi gondolatait, beletipor acélos férfilelkébe.

Hadd javasoljam – ingyen! – a nők kitiltását az iskolából. Az egyenruha nem megoldás, elvtársak. A burka sem, mert fellibbenhető, elég hozzá egy tájfun vagy erős munkáskéz. Részmegoldás persze még a csiklómetszés, de a trükkös női lélek puszta jelenléte mint a fekete mágia, úgy teszi tönkre mindazt, ami szép és jó.

Nem tudom, javaslatom meghallgatásra talál-e. Ha az ortodox egyház is lát benne fantáziát, akkor minden bizonnyal felkapaszkodhatunk immár a 14. századig bár, onnan pedig egyenes út vezet a jövőig, testvéreim.

A hanyatló Nyugat meg csak nevelje meg a férfijait, mondja el nekik, hogy a nemi erőszakért a magával nem bíró férfi a hibás, nem a nő, aki úgy merészel öltözni, ahogyan ő azt gondolja, tegye az iskolát mindig kellemesebbé és hatékonyabbá, mint valami futóbolond, valami vesztébe rohanó őrült, aki nem érti, hogy a jövő márpedig a múlt!

Kimaradt?