Krebsz János: Március 32.

Most éppen szándékosan úgy pozícionáljuk magunkat, hogy mi tehessük meg a szenzációs bejelentést. A várakozás óriási. A világ kormányai, a Vatikán, az ENSZ és a nemzetközi tudós szervezetek eddig (a nyilvánosság kizárásával) vetélkedtek azon, hogy kié legyen az elsőbbség, ki ránthatja le a leplet azokról a titkokról, amelyeket már úgyis mindenki sejt. Az idegen intelligencia ténye a végtelen fogalmának értelmezéséből egyenes logikai úton valószínűsíthető, és az eltagadott bizonyítékok egyre nyilvánvalóbban kibukkannak az ügyetlen manőverek mögül.

Természetesen azt is tudjuk, csak éppen nem olyanok vagyunk, akik hivalkodni akarnak a különleges tudásukkal, hogy mind a Vatikán, mind az Amerikai Egyesült Államok csalóka illúziókba ringatja magát a földönkívüliekkel kapcsolatban. Vegyük őket sorjában. Valóban a Biblia dokumentálja írott formában először az idegeneket mint óriásokat és rossz szellemeket, akik beleavatkoztak az ősök mindennapjaiba, és zavaros helyzeteket teremthet az egyházi életben, ha kiderül, hogy „ugyanazok” a démonok esetleg az emberiség jótevői. Nagy kérdés, megrengethet legalább két világvallást, hogy Krisztus megváltott-e más világokat is, vagy csak a miénket? (© Mark Twain). Lehet, hogy az egyháznak újra kell pozícionálnia magát. Az USA meg saját nagyságától elkáprázva úgy hiszi, hogy a fejlettebb technikával rendelkező civilizációk megkeresik a Földön a legfejlettebbet, és azzal fognak oda-vissza üzletelni. Mintha csillagközi relációban is a liberális kapitalizmus uralkodna, meg a piac mindenhatóságába vetett hit!

És ne feledkezzünk meg az emberszabású idegenekről szóló híradásokról. Veszélyesen elferdített helyzetek jöhetnek létre pusztán abból a tényből, hogy valameddig rejtőzködni akar az idegen civilizáció, mielőtt hosszú távú céljait megvalósítaná. Sem az agresszív felkészülés egy esetleges háborúra, sem a megváltóként fogadás az idegenek szándékát nem befolyásolja. Ha a pusztítás lenne a cél, akkor már nem lenne emberiség. (HAARP és a chemtrail a mi civilizációnk bűne, ami eltörlődik a csillagközi egyezmények nyomán.)

Csak össze kell rakni az árulkodó jeleket, elszólásokat, tényeket, hogy kirajzolódjon előttünk a nagyszabású terv. Először, a korai szakaszban, marslakóknak hívták azt a magyar tudóscsapatot, amely az atombomba körül ügyködött Amerikában. Elviccelték, hogy itt valami gyökeresen újról van szó a magyarok közreműködésével. Sajátos gondolkodásmód és egy közös kód használata különböztette meg őket minden más embertől. Azután Széles Gábor Fidesz-közeli milliárdos elszólásai az energiacelláról, amely csak úgy kinyeri a környezetből az energiát. És most ez a Paks körül zajló értetlenség. Mintha meg lehetne közelíteni a kérdést közgazdasági racionalitással! Hogy az áram világpiaci ára! Amikor mindenki tudja, hogy nem a hétköznapi politikai logika szerint tervezik lépteiket a magyarok. Itt van alattunk a Kárpát-medence, az Európát ellátó gázvezetékek itt fogják keresztezni egymást, és nem véletlenül, az állam felvásárolta a gáztározókat… Az igazság ideát van. Nálunk.

Ha meglesz a kétharmad, akkor a világ energia nagyhatalmává válunk, és le se lehet írni, milyen jó dolog lesz akkor magyarnak lenni! (© Örkény István) Ebben a világméretű elgondolásban csupán Gyurcsány Ferenc lehet akadály, aki egy másik galaxis képviselője, ő az antianyag, és abban ügyködik, hogy egy fekete lyuk legyen Magyarország helyén.

De nem kell aggódnunk, ha erős a hitünk.

 

Kommentek a fentiekhez:

Magyarember: Csak ki búlyt a szerzőből a végére a pártszinpátia!

Árpádapánk: Előbb tanulnál meg helyesen írni, aztán magyarkodj!

Okostojás: Eszem-faxom megáll, hogy az Előre Csau hátsójának tisztántartásától idáig fejlődött!

Barbybaba: Senkinek nem tűnik fel a rasszista tartalom?

Tőkésréce: És a vallásgyalázás?!

Babilon: Tiszta udemere-propaganda.

Kovácsbéla: Én csak azt kérdezném tisztelettel, hogy hol fizetik ki a tíz lejt, mert a múltkori is csak megígérve volt.

Vizibölény: A Húgó nevenapjára valami összeszedettebb is születhetett volna.

Árpádapánk: Epic fail!

Tudorka: Félelmetes!

Közrendőr: Ismertem a szerzőt már akkor, amikor bozgor fedőnéven jelentéseket írt a szekunak. Ne legyen büszke rá!

Vadszékely: Humorérzék, emberek! WTF! LOL! Wikipédia: irónia címszó!

Hunyor: Vadszékely! Azt akarod mondani, hogy a SZÉKELYEKNEK nincs humorérzéke? Én kettőt is ismerek, akit láttam teli szájjal röhögni.

Vadszékely: azt biztos a kocsmában láttad!

JohannesRák: Boldog névnapot, Hugó!

Kimaradt?