Krebsz János: Selejteznek

Képtelen helyzet, túl sokan vagyunk ezen a bolygón, szinte feléltük minden tartalékát, és ha a továbbiakban is így szaporodnánk és fogyasztanánk az energiát, a termőföldet, a vizet és a levegőt, akkor a biztos pusztulásába rohanna az emberiség. Jelenleg 6,8 milliárd ember él ezen a bolygón, s 2050-re 9 milliárdot jósolnak. Ez tarthatatlan.

A világon vannak nagyon gazdag és nagyon okos emberek, akik nem akarnak együtt elpusztulni az emberiséggel. Tiszta önzésből. Ezért kidolgoztak egy titkos tervet, amely megállítja ezt az őrült növekedést, és rejtetten, könyörtelenül, alattomosan szelektálnak a meglévőkből, hogy a továbbélő maradék minőségibb legyen, ha értelmezhető ez a fogalom a gazdagok és az okosak szemszögéből. (Lásd: Lázár J: Mindenki annyit ér, amije van.)

Módszeres könyörtelenséggel vágnak rendet a tömegekben. Először az élelmiszerekben növelik a génmanipulált alapanyagok arányát, belekevernek még állományjavító és tartósító vegyületeket, s ezek együtt már meddőséget okoznak. Valamint az egész gyógyszeripar termékei a védőoltásoktól a kozmetikumokon át a vitaminokig mind tartalmaznak olyan adalékokat, amelyek elintézik, hogy fogyasztóik ne vegyenek részt a következő nemzedék létrehozásában.

Ugyanakkor sugaraznak bennünket mindenféle zárt objektumokból, és a repülőgépek kondenzcsíkja is tele van ránkhulló mérgező nehézfémekkel. A trafiktörvénnyel és az alkohollal meg a kábítószerekkel ne is foglalkozzunk ezen cikk keretei között.

Az egészet felfoghatjuk egy intelligenciateszten alapuló túlélő-versenynek (Darwin forog sírjában). Simán ki lehet védeni a megnevezett károsító hatásokat, ha magunk termelte élelmiszereket fogyasztunk, gyógynövényekkel kúráljuk esetleges nyavalyáinkat, nem vesszük meg az elektronika és az ipar sugárzó termékeit, nem hiszünk a reklámoknak és a politikusoknak, módszeresen és elszántan szembeszegülünk. És semmiképp nem fogyasztunk multivitaminokat. Fényvédő krémeket módjával.

Céltudatosan szembe kell menni a trendekkel.

Igaz, gyakran magányosnak fogjuk érezni magunkat, és néha furcsán néznek majd ránk, de ennyi áldozat belefér.

Kicsit keserves a helyzet, de van ebben az egészben valami pozitív, vigasztaló mozzanat, már ami az értelmi képességeket illeti. Tegye föl a kezét, aki nem úgy gondolja, hogy ő az emberiség intelligens feléhez tartozik! A többi meg essen áldozatul a nemesítési törekvéseknek (Hitler is forog sírjában, ha van neki)! Egyetértünk. Amikor már ezt kell meglépni fajunk jövőjének érdekében, akkor lemondunk az egyenlőség hiábavaló eszméjéről. És holnaptól elkezdünk unortodox politikát folytatni, letérünk országos szinten arról az útról, amelyen mások menetelnek.

Kering még egy cikk az interneten a finn gazdasági csodát magyarázó témakörben. Ott az iskolarendszerben találják meg az elemzők a világelsőség okát és magyarázatát. Sőt, állítólag van egy törvényük az 1600-as évekből, mely szerint, aki nem tud olvasni, az nem csinálhat gyereket.* Ami sikeres volt kicsiben, miért ne működhetne nagyban?

 

*Csak hogyan ellenőrizhető, és akadályozható meg?

Kimaradt?