Wimbledon: már az első fordulóban kiesett a Babos-Mladenovic páros

Fotó: wimbledon.orgNagy meglepetésre már az első körben kiesett a második helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó a wimbledoni Grand Slam-torna női páros versenyszámában, miután 6:1, 6:2 arányban kikapott a kazah Zarina Dijasz, ausztrál Arina Rodionova kettősétől.

Babos Tímea az idei idényben először lépett pályára Kristina Mladenovic oldalán Grand Slam-verseny páros számában, hiszen az ausztrál teniszbajnokságon el sem indult, a Roland Garroson pedig Vera Zvonarjovával versenyzett a magyar teniszezőnő.

Az első játszma rögtön egy brékkel indult, hiszen a kazah, ausztrál duó 0:15-ös állás után fordított, és rögtön az első bréklabdáját kihasználta. Ezután a magyar, francia kettős elvehette volna ellenfele adogatását, de megőrizték előnyüket Dijaszék, akik aztán egy újabb brékkel már 3:0-ra vezettek. Végül 4:0-nál Babosék hozták a saját adogatásukat, de 5:1-nél ismét elvette a kezdésüket az ellenfél, amely így 6:1-re megnyerte az első játszmát.

A második szettben aztán ismét nagyon hamar brékelőnybe került a Dijasz, Rodionova kettős, amely ráadásul a saját adogatását rendre megnyerte. Végül 5:2-nél újra elvette Babosék szerváját a kazah, ausztrál páros, amely így 6:2-re behúzta a második játszmát is, és továbbjutott a második körbe.

Babos Tímea legközelebb július másodikán lép pályára Fucsovics Márton oldalán a wimbledoni teniszbajnokság vegyespáros számában.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?