U21-es Eb: Zsóri Dániel is lemarad a tornáról

Zsóri Dániel, a Budafok futballistája is kénytelen kihagyni a magyar–szlovén rendezésű U21-es Európa-bajnokságot.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői tájékoztatása szerint a 2019-ben Puskás-díjas, az Arad megyei Simonyifalváról származó támadó a magyar csapat vasárnapi edzésén szenvedett olyan sérülést, amely után kiderült, nem vehet részt a tornán. Zsóri helyére Bíró Bence, az MTK futballistája csatlakozik a Telkiben készülő kerethez.

Zsóri – aki a múlt év vén mutatkozhatott be a magyar korosztályos válogatottban – számára különösen érdekes lett volna az Eb, hiszen szülőhazája, Románia csapata ellen is pályára léphetett volna.

Nincs könnyű helyzetben Gera Zoltán, az U21-es gárda szövetségi edzője, akinek sérülések, illetve a koronavírus-járvány miatt korábban már hét játékosáról kellett lemondania.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A korosztályos kontinensviadal csoportkörét szerda és jövő hét szerda között rendezik, a kieséses szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe. Magyarországon Gyirmót, Székesfehérvár, Szombathely és a kispesti Bozsik Aréna lesz a helyszín, míg Szlovéniában Celje, Koper, Maribor és Ljubljana, a finálét a szlovén fővárosban rendezik.

A magyarok szerdán a németek ellen kezdenek Székesfehérváron, szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, jövő kedden pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?