banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_PIz6eiCM_Koldok_300x250.gif

Súlyos sérülést szenvedett Willi Orbán

Fotó: Twitter/RB LeipzigValószínűleg csuklótörést szenvedett a szerdai Német Kupa-negyeddöntőben Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója.

Willi Orbánt a Wolfsburg ellen 2–0-ra megnyert mérkőzés szünetében le kellett cserélni, mert fájlalta a csuklóját. „Úgy néz ki, mintha el lenne törve. Már két perc után jelezte, hogy problémái vannak” – mondta a meccs után Julian Nagelsmann vezetőedző. A pontos diagnózisra még várni kell, így azt sem lehet tudni, hogy Orbánnak mennyi időt kell kihagynia.

A játékos egyébként 2019 októberében is a Wolfsburg elleni kupamérkőzésen sérült meg, akkor a térdével több hónapos pihenőre kényszerült.

Egyelőre kétséges, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány számíthat-e Orbánra a nemzeti csapat közelgő három világbajnoki selejtezőjén. A válogatott március 25-én a Puskás Arénában fogadja a lengyel gárdát, majd három nappal később San Marino, március utolsó napján pedig Andorra vendége lesz. A Leipzigből az ugyancsak sérült Szoboszlai Dominik biztosan nem áll majd a kapitány rendelkezésére.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?