Sajtóhírek: szerdán ír alá új csapatával Dan Petrescu, a Kolozsvári CFR volt edzője

Egybecsengő török és román sajtóinformációk szerint Dan Petrescu, a Kolozsvári CFR volt edzője szerdán nyárig tartó megállapodást ír alá a török Superlig utolsó helyén álló Kayserispor csapatával.

A hírek szerint a törökök elvárása Petrescutól, hogy megmentse a csapatot a kieséstől, és ezért félmillió eurós gázsit kap majd. A török egyesület három román futballistát is foglalkoztat, Silviu Lung jr., Săpunaru és Alibec is a Kayserispornál játszik.

Dan Petrescu november 30-án távozott a CFR kispadjáról, azóta több csapattal is hírbe hozták. A szakember a múltban többször is kifejtette, hogy álmai netovábbja lenne, ha Angliában edzhetne, és a téli szünetben voltak is olyan hírek, miszerint tárgyalásokig eljutott néhány csapattal.

A legelőrehaladottabb tárgyalásokat mindazonáltal a szaud-arábiai Al-Naszr csapatával folytatta, amely kész lett volna évi 2 millió fizetést is adni Petrescunak. A gondot viszont az jelentette, hogy a szaúdiak nem voltak hajlandók kifizetni volt edzőjüknek, Rui Vitoriának a 6 millió eurós "lelépési pénzt". 

(Címlapi fotó: Facebook/Kolozsvári CFR)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?