NFL: mégsem vonul vissza Tom Brady

Meggondolta magát Tom Brady: másfél hónappal azután, hogy bejelentette a visszavonulását, az NFL történetének egyik legsikeresebb irányítója arról számolt be a közösségi csatornáin, hogy mégis folytatja a pályafutását.

A 44 éves klasszis a következő idényben is a Tampa Bay Buccaneerst erősíti majd.

„Az elmúlt két hónapban arra jöttem rá, hogy az én helyem még mindig a pályán van, és nem a lelátón. Eljön majd annak az ideje is, de még nem most. Szeretem a csapattársaimat és szeretem a támogató családomat is. Nélkülük mindez nem lenne lehetséges. Visszatérek a huszonharmadik idényemre a Tampához. Vannak még befejezetlen ügyeink” – írta Brady a közösségi oldalain.

A 44 éves legenda a New England Patriotsban eltöltött két évtizedes pályafutása alatt hatszor, a Tampa Bay Buccaneers játékosaként két idény alatt egyszer nyert Super Bowlt. Páratlan karrierje során háromszor lett az alapszakasz legértékesebb játékosa, ötször Super Bowl-MVP és kétszer az évad legjobb támadója. Ő tartja a legtöbb passzolt yard és a legtöbb passzolt hatpontos rekordját is (az alapszakaszban és a rájátszásban egyaránt), emellett ő büszkélkedhet minden idők legtöbb playoffgyőzelmével. A felsoroltakon kívül számos rekord kapcsolódik még a nevéhez – nehezen férhet hozzá kétség, hogy Brady a sportág történetének egyik legjobbja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?