Kijelölte a kupadöntők helyszíneit és időpontjait a labdarúgó-szövetség

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) döntése értelmében az aradi Neuman Ferenc Arénában rendezik meg a 2020–2021-es női Román Kupa döntőjét, míg a férfiak Ploiești-en vívnak meg a trófeáért.

A tavaly nyáron átadott aradi új stadion június 6-án látja vendégül a női mezőny két állva maradt csapatát. A finálé kezdési időpontját később közlik.

Az újjáépített Neuman Ferenc Aréna Aradon | Fotó: frf.roA kupasorozat jelenleg a negyeddöntőknél tart, és az Aradi Piroș Security csapata is érdekelt a küzdelmekben. Az aradi lányok május 12-én a Kosntancai Selena vendégei lesznek, a győztes jut a legjobb négy közé.

A további párosítás:

  • Vulpițele Galbene Roman–Bukaresti FC Carmen
  • Universitatea Alexandria–Kolozsvári Universitatea Olimpia
  • Heniu Prundu Bârgăului–Székelyudvarhelyi Vasas Femina

Az elődöntőket június 2-án játsszák majd.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A FRF ügyvezető bizottsága arról is döntött, hogy a férfi Román Kupa fináléját – akárcsak tavaly és tavalyelőtt – a ploiești-i Ilie Oană Stadionban játsszák le május 22-én (kezdő sípszó időpontja később). A küzdelem az elődöntőknél tart, azokból is a visszavágók vannak hátra május 11-én és 12-én, az alábbi párosítás szerint:

  • Bukaresti Dinamo–Astra Giurgiu (az első meccen: 0–1)
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu(2. ligás)–Universitatea Craiova (az első meccen: 0–3)

Az idei lesz a negyedik kupadöntő Ploiești-en a 2017-es (győztes: FC Voluntari), a 2019-es (FC Viitorul) és a 2020-as (FCSB) után.

Kapcsolódók

Kimaradt?