Fociedzésen csapott bele a villám a 9 éves kisfiúba

Villám csapott egy brit kisfiúba egy fociedzésen a Lanchashire megyei Blackpoolban. A kilencéves fiút kórházba szállították, de nem élte túl a villámcsapást - írja a BBC hírportálja.

A pályát használó Spirit of Youth Junior FC közlése szerint a fiú egy magánedzésen vett részt. Bár még folynak a vizsgálatok, a hatóságok szerint halálát a villám okozta kedd délután öt óra körül, röviddel azután, hogy vihar csapott le a városra.

A klub titkára, Daniel Pack elmondta, három csapat edzett volna a délután folyamán a pályán, de az edzéseket a vihar miatt lemondták.

It is with deepest regret that we have to report the news that the young boy who was struck by lightning earlier this...

Közzétette: Spirit of Youth Junior Football Club - Blackpool – 2021. május 11., kedd

„Legmélyebb fájdalommal közöljük a hírt, hogy a fiú, akit délután villámcsapás ért, sajnálatos módon elhunyt. Klubunk megtört szívvel fejezi ki részvétét a fiú hozzátartozóinak. A Spirit of Youth egy család, része vagyunk a helyi közösségnek és megadunk minden lehetséges támogatást a fiú családjának és azoknak, akik akkor vele voltak” – olvasható a klub Facebookon közölt posztjában.

Kapcsolódók

Kimaradt?