Férfi kézilabda Eb: látványos showműsor nyitja a tornát

Fotó: MTILátványos showműsor nyitja meg jövő csütörtökön a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságot a budapesti MVM Dome-ban.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint az érdeklődők már órákkal a megnyitó előtt hangolódhatnak az esti programra, hiszen az új népligeti aréna mellett - romániai idő szerint - 17:30-kor nyitja meg kapuit a hivatalos szurkolói zóna. Itt minden játéknapon 0:30-ig óriáskivetítőn meccseket és összefoglalókat nézhetnek a drukkerek, kipróbálhatják a kézilabdás készségfelmérő élményparkot, az egyedi kommentátorállást és multiball falat, de étkezési lehetőség és nyereményjátékok is várják a látogatókat. A szurkolói zónába csak a mérkőzésekre szóló érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

A jövő csütörtöki budapesti nyitómérkőzés, a Magyarország-Hollandia találkozó előtt egy órával, 20:30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban. A speciális effektekkel, látványos audiovizuális elemekkel megtűzdelt program során Vastag Csaba énekli el az Európa-bajnokság hivatalos, Fight című dalát. Vastag Csaba úgy nyilatkozott, hogy a koncertshowt az online és televíziós közvetítéseknek köszönhetően körülbelül 400 millió ember figyel majd világszerte.

A magyar-holland összecsapást nagy érdeklődés övezi, így előreláthatólag telt ház előtt rendezik meg a 20 022 ülőhellyel rendelkező MVM Dome-ban.

A hazai csapat a folytatásban jövő vasárnap 19 órától Portugáliával, majd január 18-án 19 órától Izlanddal találkozik. A középdöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?