Férfi kézi: menesztette edzőjét a Telekom Veszprém

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata azonnali hatállyal menesztette David Davis vezetőedzőt.

„Az idei szezon eredménytelensége miatt a Klub vezetése úgy döntött, hogy felmenti a spanyol szakembert feladatai alól” – írta hétfői közleményében a klub.

A 44 éves tréner 2018-ban érkezett Veszprémbe, és - a közlemény szerint - „kritikus időpontban vette át a csapatot”, majd még abban az idényben a fináléig vezette az együttest a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében.

Davis 137 tétmérkőzésen irányította a gárdát, 114 győzelem mellett három döntetlent ért el, és húsz alkalommal kikapott. Egy magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupát és egy SEHA Ligát nyert a csapattal. Az idei szezon viszont nem sikerült jól a veszprémieknek, a spanyol szakemberrel ebben az évben csak a Magyar Kupában tudott diadalmaskodni az együttes, mely a bajnokságban kettős vereséggel bukta el a döntőt az ősi rivális Pick Szegeddel szemben, míg a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott.

A veszprémi közlemény kitért arra is, hogy az új vezetőedző személyéről, illetve a szakmai stáb összetételéről július 1-ig adnak tájékoztatást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?