Férfi kézi: Momir Ilics lett a Telekom Veszprém új vezetőedzője

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának péntek délelőtti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Momir Ilics veszi át az együttes irányítását, segítője pedig Gulyás Péter lesz. Az új edzőpáros megnevezése mellett több játékos érkezéséről és távozásáról is beszámolt a bakonyi klub.

Fotó: telekomveszprem.huA Telekom Veszprém két korábbi játékosa, Momir Ilics és Gulyás Péter az elmúlt években a klub utánpótlásában dolgoztak. A bakonyiak kettő plusz egy éves szerződést kötöttek az edzőpáros mindkét tagjával.

Kinevezésükkel új fejezetet kezd a Veszprém, a hároméves koncepció egyik alapja a magyar fiatalok beépítése. Az első év kulcsfontosságú feladatai között szerepel a csapategység kialakítása, a generációváltás megkezdése, a magyar bajnoki cím visszaszerzése és a minél jobb szereplés a Bajnokok Ligájában.

Azt már korábban biztossá vált, hogy Kent Robin Tönnesen és Nikolaj Markussen távozik – előbbi a Mol-Pick Szegednél, utóbbi a dán Holstebrónál folytatja –, mellettük Vuko Borozan és Danyiil Siskarjov is elhagyja a bakonyi klubot.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?