Euro 2020 – az Erdély TV új, napi háttérműsora a labdarúgó Eb-ről

Az Erdélyi Magyar Televízió új háttérműsorral jelentkezik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság legfontosabb híreiről. A műsort június 7. – július 11. között követhetik a Mozaik műsor részeként.

A tavalyi világjárvány miatt elhalasztott 2020-as évi labdarúgó Európa-bajnokság idén június 11-én rajtol, így minden este hét óra előtt várják a nézőket az Erdélyi Magyar Televízió képernyője elé, ahol megtudhatják a labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatos új híreket. Az időzítés nem véletlen, hiszen este héttől mérkőzések kezdődnek, előtte azonban mindent megtudhatunk arról, hogy mi történik a 11 európai helyszínen, közöttük Budapesten és Bukarestben.

A bajnokságot megelőző napokban bemutatásra kerülnek az Euro 2020 helyszínei, az Európa-bajnokságok története, de természetesen az esélylatolgatások, az eddigi rekordok, érdekességek sem maradnak el. A bajnokság megkezdése után pedig minden nap összefoglalják az elmúlt nap legfontosabb eredményeit, a legizgalmasabb pillanatokat, és a soron következő mérkőzések lehetséges kimenetelét.

Az Euro 2020 – labdarúgó Európa-bajnokság napi háttérműsora minden hétköznap, az Erdélyi Magyar Televízió 18:15-től kezdődő Mozaik című műsorának részeként lesz követhető.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?