Erste Liga: elmarad az elődöntő negyedik mérkőzése Gyergyószentmiklóson

A hazai csapatot sújtó betegség- és sérüléshullám miatt elmaradt a Gyergyói Hoki Klub FTC-Telekom elleni hétfői Erste Liga elődöntő-mérkőzés. A versenykiírás értelmében a meccset 5–0-s gólkülönbséggel a magyarországi csapat javára írták.

A vasárnapi elődöntőre betegségek és sérülések miatt 13 mezőnyjátékost nevezett a Gyergyói HK, ám a klub tájékoztatása szerint hétfőre újabb csapattagok estek ki, így nem tud az együttes kiállni a szükséges létszámmal az FTC-Telekom elleni negyedik mérkőzésre – közölte hétfőn az Erste Liga hivatalos honlapjaFotó: Gyergyói Hoki Klub

A Gyergyói Hoki Klub hivatalosan hétfő délelőtt jelentette be a Magyar Jégkorong Szövetség és az Erste Liga felé, hogy a betegségek és az újabb sérülések miatt nem tudnak a szükséges minimumlétszámban kiállni a párharc negyedik mérkőzésére, így a hétfőre tervezett meccs elmarad. Mivel a liga csapatai az idény előtt megegyeztek arról, hogy az idei szezonban sérülés és betegségek miatt nincs lehetőség mérkőzés halasztására, így a találkozót 5-0-s gólkülönbséggel az FTC-Telekom javára írják jóvá.

A négy sikerig tartó párharc állása 3-1 a ferencvárosiak javára. Az ötödik mérkőzést a tervek szerint csütörtökön rendezik a Tüskecsarnokban.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?