Elveszítheti egyik meghatározó játékosát a Kolozsvári CFR

Ha hinni lehet a török sajtónak, akkor a téli szünetben a Kolozsvári CFR elveszíti egyik meghatározó játékosát, ugyanis Dan Petrescu szeretné magával vinni a török SuperLig utolsó előtti helyén tanyázó Kayserisporhoz a háromszoros bajnok Damjan Djokovicot is.

Mint korábban írtuk, a Kolozsvári CFR volt edzője, Dan Petrescu előrehaladott tárgyalásokat folytat a török SuperLig kieső helyén levő Kayserispor csapatával. A román szakember egyik feltétele volt, hogy a csapat „mozduljon el”a török SuperLig utolsó helyéről: ezt feltételt a Kayserispornak sikerült teljesítenie azzal, hogy szerda délután idegenben legyőzte 1-0-ra a Denizlisport.

A továbbra is kieső helyen levő csapat megmentése érdekében Dan Petrescu erősítéseket is kért a török tulajdonostól, az egyik kiszemeltje egy volt tanítványa a Kolozsvi CFR-nél, Damjan Djokovic.

Fotó: CFR Cluj

A horvát középpályás 2017-ben érkezett a Fellegvárra, és meghatározó játékosa volt annak a csapatnak, amely sorozatban háromszor is elhódította a bajnoki címet a Liga 1-ben.

Djokovicnak 2022 júniusáig élő szerződése van a vasutasokkal, így távozni csak akkor tud, ha a törököknek sikerül megegyezniük a CFR-rel. A Transfermarkt szakportál szerint Djokovic piaci értéke jelenleg 1,6 millió euró.

A horvát középpályás őszi mutatói nem túl fényesek, a 2020/2021-es szezon alapszakaszának eddigi mérkőzésein még nem talált be, és egyetlen gólpasszt sem osztott ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?