Díjazzák az év legjobb csíkszeredai sportolóit

A csíkszeredai városháza harmadik alkalommal szervezi meg Az év sportolója gálát, amelynek keretében jutalmazzák 2023. január 1-je és december 1-je közötti időszakban legjobb teljesítményt nyújtó csíkszeredai sportolókat.

Tizennégy különböző kategóriában oszt ki elismeréseket a csíkszeredai városháza a hargitai megyeszékhely kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolói, csapatai, edzői számára. A 2024. január 17-én, harmadik alkalommal megszervezett sportgálán szakmai- és közönségdíjakat egyaránt átadnak majd. December 20-án tették közzé a felhívást a város edzői számára, akik január 10-ig nyújthatják be jelöléseiket a szervezőkhöz az erre a célra létrehozott online űrlap segítségével. A kategóriák legjobbjairól a sportkuratórium dönt, amelynek sportolók, edzők, sportújságírók, sporttal foglalkozó önkormányzati képviselők a tagjai – olvasható a városháza közleményében.

Fotó: Csíkszereda Városháza

A sportkuratórium által kiválasztott három egyéni sportoló és három csapat a közönségdíjért száll versenybe. A közönségszavazás a Csíkszereda Városháza és a Primăria Miercurea-Ciuc nevű Facebook-oldalakon zajlik majd január 3–15. között – részletezték.

„A városvezetés fontosnak tartja, hogy Csíkszereda sportolói, csapatai és edzői érezzék: a város látja őket, megbecsüli áldozatos munkájukat és elismeréssel adózik a nem mindennapi teljesítményük előtt. Az ennek keretet adó gála kiváló alkalom arra is, hogy megmutassuk, milyen színes sportélet zajlik városunkban” – fogalmaztak a felhívásban.

A gálának a Csíki Mozi ad otthont 2024. január 17-én, szerdán 18 órától. A díjazott sportolók, edzők ajándékcsomagot, emlékplakettet és pénzdíjakat vehetnek át. Az esemény nyitott a nagyközönség számára is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?