Csaknem az életébe került a focimeccs

Rosszul lett egy 50 év körüli magyar szurkoló a hétfői Magyarország–Olaszország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt. A férfi a beléptetésre várva veszítette el az eszméletét, életét a mentősök gyors beavatkozásának köszönheti.

Felfokozott hangulatban készülődtek a magyar drukkerek a hétfői Magyarország–Olaszország válogatott labdarúgó mérkőzésre. Az egyik beléptetésre váró szurkoló szervezete nem bírta az izgalmakat. Az 50 év körüli férfi éppen sorban állt a sorsdöntő focimérkőzés előtt és minden előzetes panasz nélkül összeesett a Puskás Ferenc Stadion bejáratában- számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Mint írták, több szemtanú is azonnal a férfi segítségére sietett, mentőt hívtak és megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett. A telefonos utasítások szerint rögtön megkezdték az újraélesztést, amit a helyszínt biztosító mentőegység bajtársai pillanatokon belül emelt szinten folytattak.

„Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül rövid időn belül sikerre vezettek és a szurkolót stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk” – olvashattuk az esetről szóló beszámolóban.

(Borítókép: Országos Mentőszolgálat)

Kapcsolódók

Kimaradt?