Stramaccioni: hiba volna lebecsülni a Kolozsvári CFR-t

Ellentétben csapata szurkolóival Andrea Stramaccioni, az Internazionale Milánó vezetőedzője nem becsüli le a Kolozsvári CFR 1907 csapatát, amellyel csütörtökön este 22.05-től csap össze az Európa-liga keretében.alvaro-stramaccioni

„Óriási hiba volna lebecsülni a CFR-t, a Bajnokok Ligájából érkezik, győzni tudott az Old Traffordon (a Manchester United stadionja – szerk. megj.). Csak azok gondolhatják, hogy könnyű dolgunk lesz ellenük, akik nem ismerik ezt a csapatot” – fogalmazott szerda délutáni sajtótájékoztatóján Andrea Stramaccioni. A nerrazurrik vezetőedzője szerint a fellegvári alakulat annak ellenére veszélyes marad, hogy a téli átigazolási időszakban eladott egy pár játékost.

„A legkisebb részleteiben is előkészítettük ezt a mérkőzést és maximális erőbevetéssel, koncentrációval állunk ki ellenük” – mondta az Inter trénere.

Nem volt hajlandó elárulni, milyen felállásban küldi pályára tanítványait, de előrebocsátotta, a román válogatott volt csapatkapitányát, Cristian Chivut nem nevezte a CFR ellen, ugyanis a hátvéd még nem épült fel teljesen korábbi sérüléséből.

Az Internazionale Milánó–Kolozsvári CFR 1907 mérkőzés csütörtökön 22.05 órakor kezdődik, Romániában a Pro TV közvetíti élő adásban.

Kimaradt?